Call of Duty

Call of Duty 1.0

De klassieker in schietspellen

Call of Duty is een first-person shooter die je mee terug neemt naar WO II. De mooie grafische eigenschappen en geluidseffecten zorgen voor een intense spelbeleving. Deze demo laat je uitstekend kennis maken met de populaire reeks van Call of Duty games. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie graphics
  • Fijne besturing

TEGEN

  • Maar één level

Excellent
9

Call of Duty is een first-person shooter die je mee terug neemt naar WO II. De mooie grafische eigenschappen en geluidseffecten zorgen voor een intense spelbeleving. Deze demo laat je uitstekend kennis maken met de populaire reeks van Call of Duty games.

In Call of Duty, waar de kogels en granaten je om de oren vliegen, baan je je een weg door vijandig gebied. Vanaf de landing op D-Day zit je midden in de gevechten en barst de actie om je heen los. Rust is je niet gegund, de vijand staat op elke hoek. Met een ruim arsenaal aan wapens dien je het luchtafweergeschut van de Duitsers te vernietigen. Uiteraard proberen zij er alles aan te doen om je tegen te houden.

Dit level, wat het eerste level van de volledige versie is van Call of Duty, is er in 4 moeilijkheidsgraden. Het verschil tussen 'greenhorn' en 'veteran' is erg groot. Waar het makkelijke niveau je leert hoe je dit spel speelt, zal de moeilijke variant je vele frustraties opleveren. Op deze manier blijft Call of Duty je boeien, ondanks het feit dat deze demo maar 1 level bevat.

Sinds 2003 is Call of Duty een begrip in het genre van first-person shooters. Het spel is mooi gemaakt en speelt fijn. Wil jij weten waar het allemaal mee begon en houd je van veel actie, dan is deze demo van Call of Duty een ware aanrader.

Call of Duty

Download

Call of Duty 1.0